perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kaarevuus+läikät=LEOPARDI


 Joseph Carinin suunnittelema "Wild Things”. Leopardi kuvioinen kangas. Valitsin tämän kuvan koska aiheena oli leopardikuvio ja Joseph Carinin nettisivut olivat kiintoisat!




Niklaus Troxlerin suunnittelema Ethinic Heritage Ensemble(1983). Valitsin tämän koska tästä kuvasta löytyy kaarevuutta ja leopardikuviota. Se on hienosti suunniteltu ja auto on aseteltu siihen näyttävästi. Veikkailuja mikä auto on kyseessä? :D 




                                                                   

Mathias Bengtssonin suunnittelema Paper Chair. Valitsin tuolin koska siinä on paljon kaarevia muotoja. Tuoli on kuvioltaan eläimellinen. Ja se on ulkonäöltään kuin paperi. RETROA!


  

Pradan suunnittelema Leopardi laukku.Laukku on "kivan" muotoinen ja hiukan erillainen kuin normaali. Leopardikuvio toistuu tässäkin!


  
Ray Banin suunnittelemat aurinkolasit. Laseissa on kaarevuutta ne tuovat mieleen afrikan kuumat savannit ja vapaana juoksevat leopardit.
Artekin tankki tuoli. Tämän tuolin voisi kuvitella jonkun henkilön olohuoneessa, henkilön pitäisi asua savannin paahtavan kuumassa ilmastossa pienen pienessä mökissä keskellä villieläinten maailmaa. 

  
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti